Lid worden

Ben je tussen de 5 en 25 jaar dan kun je lid worden van de Hopman Kippersgroep. Bij welke leeftijdsgroep (bij scouting noemen we dat speltak) je komt hangt af van hoe oud je bent. Klik links in het menu op 'Speltakken' dan krijg je een overzicht van alle speltakken.

Bij een aantal speltakken zijn wachtlijsten. Vooral de bevers en de Welpen Jongens zitten snel vol. Bij deze speltakken kan je pas kijken zodra er een plekje vrij is. Je kan contact opnemen met de ledenadministratie voor meer informatie en om je in te schrijven op een wachtlijst.
Lid worden van de Hopman Kippersgroep Zwolle
Als je voor het eerst komt kijken, dan zie je allemaal jeugdleden met een scoutfit (heette voorheen: uniform) aan. een scoutfit hoef je pas voor het eerst te dragen als je geïnstalleerd wordt. Om dus gewoon eens een keer te komen kijken hoef je dus niet meteen een scoutfit aan te hebben.

Je kunt vier keer vrijblijvend komen kijken. Als je het na die vier opkomsten nog leuk vindt dan neemt de leiding contact op met je vader en/of moeder (ben je 15 jaar of ouder dan geldt dit niet meer; de leiding regelt dan zelf met jou de installatie) om een afspraak te maken voor een ouderbezoek. Dan wordt er informatie verstrekt over de kosten van de installatie, hoe de installatie verloopt, hoe laat en wanneer het gaat plaats vinden, enzovoorts. Wil je eens een keer komen kijken bij de Hopman Kippersgroep of wil je wat meer informatie over onze groep, neem dan contact met ons op.

Voor aanmeldingen en informatie kun je op verschillende manieren bij ons terecht:

  • per telefoon bij de ledenadministratie: Annemarie de Ruiter (038 4210835)
  • of via ons contactformulier, kies dan bij het onderwerp voor ledenadministratie.